U2 Feedback

U2 Feedback (http://www.u2interference.com/forums/)
-   Inside Broadcast (http://www.u2interference.com/forums/f235/)
-   -   Server Update tonight - (Friday) (http://www.u2interference.com/forums/f235/server-update-tonight-friday-216436.html)

Janet H 01-24-2014 01:59 PM

Server Update tonight - (Friday)
 
Folks we have a server upgrade planned and anticipate that the forum will be offline for a little while late in the evening EST. Once we're back online you should see increased page load speed. Thanks in advance for your patience.

Please remember to check the Remember Me box when you log back in after the update.

bono_212 01-24-2014 02:11 PM

Hahaha, there is going to be an enormous U2 announcement, now, I can feel it.

Tech Admin 01-25-2014 12:41 AM

Sorry for the long move. Had some issues rebuilding the search index tables and when I finally fixed it, I accidentally wiped it. Enjoy.

bono_212 01-25-2014 12:42 AM

So the comments in the log were accurate after all? :uhoh:

Tech Admin 01-25-2014 12:43 AM

lol, no not really. Well, except for the part about the CIA.. :hyper:

Galeongirl 01-25-2014 02:11 AM

The smileys in the quick reply box aren't there, just the codes like : drool:. And the spoiler icon is "Wrap [SPOILER] tags around selected text"

Is that just my computer or could it have been something with the move? :hmm:

bono_212 01-25-2014 02:13 AM

It's mine as well.

Galeongirl 01-25-2014 02:19 AM

Also noticed that in posts if you put emoticons in they don't show up. There's a lot of empty posts right now as well, I'd assume they have an emoticon in there somewhere. The code still appears in my post when I hit edit or quote, like :scratch:, but there's no emoticon.

bono_212 01-25-2014 03:29 AM

Also having that same problem.

martha 01-25-2014 09:29 AM

Yeah. No smileys at all. :(

Just little blue question marks everywhere.

Tech Admin 01-25-2014 09:41 AM

You should see smilies now. Sorry about that.

Galeongirl 01-25-2014 09:55 AM

:D Yess! They work again, thank you.

Only thing still not working is the Spoiler tag icon, that still has the text on it. The smileys all work again!

chork 01-25-2014 10:03 AM

I'm getting logged out every time I navigate to a different page. That's not fun.

Tech Admin 01-25-2014 10:07 AM

 
The spoiler button should be fixed now.


^^^

Tech Admin 01-25-2014 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by chork (Post 7751350)
I'm getting logged out every time I navigate to a different page. That's not fun.

Check the Remember Me box. If that doesn't work, please clear your cookies for this site or go to this page and then re-login:

http://www.u2interference.com/clearcookie.php


All times are GMT -5. The time now is 12:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com