Owner's of a Scion with a new U2 ipod special... - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Restart and Reboot Yourself
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-12-2006, 07:07 PM   #1
Refugee
 
Zooropa man's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,252
Local Time: 08:32 AM
Owner's of a Scion with a new U2 ipod special...

Okay, I bought my new 5G pod a week ago and I've noticed some weird things happening. I have the direct hook up from my car. It works great but I've noticed that once a playlist is done... it'll go to track one again but it'll keep blinking and it doesn't play. This never happened with my other ipod. When I try to re-play that same playlist, it'll pick some ramdom songs! What the!!! It's very annoying! Has anyone had this issue??
__________________

__________________
Zooropa man is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2006, 01:50 AM   #2
Blue Crack Addict
 
RedRocksU2's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Murrieta, CA.
Posts: 26,437
Local Time: 09:32 AM
Never heard of it. Did you reset?
__________________

__________________
RedRocksU2 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2006, 02:10 AM   #3
Blue Crack Overdose
Get me off the internetz!
 
Carek1230's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: wishing I was somewhere else....
Posts: 114,571
Local Time: 08:32 AM
Oooh that's a bummer, man. Hope it gets fixed. Got Warranty?
__________________
Carek1230 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com