Nero problems - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Restart and Reboot Yourself
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-26-2006, 09:40 PM   #1
Rock n' Roll Doggie
FOB
 
Utoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lovetown
Posts: 8,343
Local Time: 06:50 PM
Nero problems

I just got a Sony DRX-830U dvd burner. It comes packaged with Nero 7 Essentials on a cd. The burner works fine without Nero, but I'd like to install Nero so I can bask in its apparent glory.

Here's the problem:
I put in the Nero installation disc, click through to "install," and it stops after a few seconds. I get this message: "The wizard was interrupted before Nero 7 Essentials could be completely installed. Your system has not been modified. To complete installation at another time, please run setup again."

There's no explanation of what interrupted the installation. Any ideas of what to do?
__________________

__________________
Utoo is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 10:00 PM   #2
New Yorker
 
pattip2000's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: VA
Posts: 2,846
Local Time: 05:50 PM
DVD burner








Ok, I know I'm no help. Sorry!
__________________

__________________
pattip2000 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 10:14 PM   #3
Blue Crack Addict
 
Liesje's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In the dog house
Posts: 19,557
Local Time: 05:50 PM
I *think* you can install apps in Safe Mode (but not uninstall unless you can get the uninstaller service to run). Try booting in Safe Mode (hit F8 at startup) and running the installer.
__________________
Liesje is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2006, 09:51 AM   #4
Rock n' Roll Doggie
FOB
 
Utoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lovetown
Posts: 8,343
Local Time: 06:50 PM
Quote:
Originally posted by pattip2000
DVD burner
I know--finally! You can expect a full list of my dvds for trade in a week!

Quote:
Originally posted by Liesje
I *think* you can install apps in Safe Mode (but not uninstall unless you can get the uninstaller service to run). Try booting in Safe Mode (hit F8 at startup) and running the installer.
Poop. I tried that, and a few seconds after the install disc started up, I got a message saying that "Windows Installer cannot be accessed..blah..blah..blah...It may be because you're in Safe Mode."
__________________
Utoo is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2006, 10:30 AM   #5
The Fly
 
Join Date: Aug 2002
Location: NJ
Posts: 106
Local Time: 05:50 PM
Are you running anti-virus, firewall, application protection, etc., software that is preventing the install?
__________________
mattgerth is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2006, 08:13 PM   #6
Rock n' Roll Doggie
FOB
 
Utoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lovetown
Posts: 8,343
Local Time: 06:50 PM
I have Norton Internet Security. I turned it off after the first failed install attempt, but it still doesn't work. I was hoping that would be it, too.
__________________
Utoo is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2006, 08:43 PM   #7
Blue Crack Addict
 
Liesje's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In the dog house
Posts: 19,557
Local Time: 05:50 PM
Can you d/l a different installer and plugin the serial code from your CD pack?
__________________
Liesje is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 07:49 PM   #8
Rock n' Roll Doggie
FOB
 
Utoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lovetown
Posts: 8,343
Local Time: 06:50 PM
Quote:
Originally posted by Liesje
Can you d/l a different installer and plugin the serial code from your CD pack?

I think I'm going to try that next. Right now, I've downloaded a trial version of Nero from the website. That worked fine. When that expires (or beforehand if I can), I'll try and punch in my serial number from the disc (or whatever I'll need to do) to make it permanent. If that doesn't work, then I'll look around for an installer---and coming back here for suggestions on which one.
__________________
Utoo is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2006, 02:29 AM   #9
Blue Crack Addict
 
Liesje's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In the dog house
Posts: 19,557
Local Time: 05:50 PM
You could also try installing your version with the trial already installed. I'm not sure what difference it would make, but I've seen it work with other apps that would not install (install older version, then newer one on top of that).
__________________

__________________
Liesje is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com