Help needed with changing desktop background - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Restart and Reboot Yourself
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-02-2008, 01:11 PM   #1
Blue Crack Supplier
 
Thora's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Wishing I was on the beach
Posts: 34,116
Local Time: 02:03 PM
Help needed with changing desktop background

I've been trying to change the background on my desktop for several days now, and I'm having no luck.

When I go into the display properties, it won't let me pick a different theme/picture from the list. I can't even select "Browse" to choose another picture from another file. I can change the colour, but that's about it.



Do any of you have any ideas of what I can do to get this working properly again? I don't know what happened to change this, but I used to be able to change my desktop background all the time.

Thanks!
__________________

__________________
Insert something interesting here
Thora is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 06:18 PM   #2
Blue Crack Addict
 
Liesje's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In the dog house
Posts: 19,557
Local Time: 04:03 PM
What happens if you find the picture you like, open it, right click on it, and select Set as Desktop Background?
__________________

__________________
Liesje is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2008, 05:42 AM   #3
genius of compression
Forum Moderator
 
neutral's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: forty miles from atlanta, this is nowhere
Posts: 13,030
Local Time: 05:03 PM
Found this.

http://support.microsoft.com/?kbid=921049


Quote:
CAUSE
This problem occurs when a registry key is set to hide or to lock the display settings on the computer. The registry key can be set by an administration policy or by malicious software.

Do you have an anti-spyware or anti-virus program on your comp?
__________________

neutral @ interference.com
neutral is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2008, 12:52 PM   #4
Blue Crack Supplier
 
Thora's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Wishing I was on the beach
Posts: 34,116
Local Time: 02:03 PM
Lies - I've tried that, and nothing happens. It doesn't show up.

neutral - I think I have Norton, but it's probably outdated or something.
__________________
Insert something interesting here
Thora is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2008, 03:00 PM   #5
Blue Crack Supplier
 
Thora's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Wishing I was on the beach
Posts: 34,116
Local Time: 02:03 PM


Anybody have any other suggestions?

I'm stumped as to what's causing this, and am soo-ooo bored with the plain background.
__________________
Insert something interesting here
Thora is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2008, 06:04 AM   #6
Babyface
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16
Local Time: 09:03 PM
Try downloading StyleXP. Should overcome the probelm, and give you a whole load more option to spruce up your desktop as well!
__________________

__________________
cs0rpc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com