help!! - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Restart and Reboot Yourself
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-30-2007, 01:19 PM   #1
The Fly
 
snowflake's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: city of blinding lights
Posts: 255
Local Time: 12:49 PM
help!!

something really strange happened a couple days ago. my computer isn't recognizing one of my hard drives anymore. maybe one of the cables disconnected inside the machine? (i got a new ipod and to plug the usb cable i have to lean the cpu, so...) but i'm kinda clueless here. sometimes it makes strange sounds, kinda like a beep. at first i thought it was something else making the sound, but one time when i had nothing else on i heard it again. it's not very loud though. my computer has also been really slow lately, but i know that's probably because i don't have enough ram. i think i'm gonna buy more soon. but anyways. if anyone knows what might be going on, please tell me. i can't access my music files anymore, and that was pretty much my life. please help.
__________________

__________________
snowflake is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 03:41 AM   #2
Rock n' Roll Doggie
 
Cleasai's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: 32° N 117° W
Posts: 3,773
Local Time: 08:49 AM
Can you access anything on that Hard Drive at all? Or is music the only thing you have on it? You're not going to like the sound of this... but it sounds like your hard drive has died. I, myself, have gone through two of 'em. If this is true don't worry, there are programs out there that'll grab the music that's still on your iPod so that they will not be lost forever.
__________________

__________________
Cleasai is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 12:46 AM   #3
The Fly
 
snowflake's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: city of blinding lights
Posts: 255
Local Time: 12:49 PM
well, actually, it came back a few days ago. but every time before the system starts it asks to check the consistency of the disc, i don't know why. but everything works now. thanks though
__________________
snowflake is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com