Diagnostic Traces - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Restart and Reboot Yourself
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-10-2007, 08:59 AM   #1
War Child
 
prideofzootv's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Newcastle
Posts: 864
Local Time: 04:26 AM
Diagnostic Traces

everytime i start up my pc, when it gets to my main screen/desktop, i get this box saying "diagnotis traces" with some bolox written underneath, i can close it but it happens everytime, what the hell is it?
__________________

__________________
prideofzootv is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 11:50 AM   #2
Blue Crack Addict
 
Liesje's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In the dog house
Posts: 19,557
Local Time: 11:26 PM
I Googled it and got this, do you have this program installed?

http://kb.roxio.com/content/kb/DLA/0...?set-locale=en
__________________

__________________
Liesje is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2007, 04:28 PM   #3
War Child
 
prideofzootv's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Newcastle
Posts: 864
Local Time: 04:26 AM
no i aint
__________________
prideofzootv is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com