characters/symbols not showing up - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Restart and Reboot Yourself
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-14-2007, 03:48 PM   #1
Rock n' Roll Doggie
 
AngelofHarlem01's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Feeling the sunlight on my face.
Posts: 3,214
Local Time: 02:26 PM
characters/symbols not showing up

I noticed the other day that when I email a friend of mine a lot of the words or characters end up screwed up in their version of the email..it's end up looking like garbled hieroglyphics. I checked my sent version and it comes up perfectly but when I look at their response email and scroll down to see what i wrote, it looks stupid because where there should be words there are symbols. Is this a problem on their end? Or maybe just a weird issue within the response portion of the email? I hope that's the case anyway.
__________________
AngelofHarlem01 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com