Change nameservers? - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Restart and Reboot Yourself
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-23-2009, 10:09 AM   #1
I Serve Larry's Stick
 
clarityat3am's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Rocky Mountains
Posts: 2,996
Local Time: 03:19 AM
Change nameservers?

I'm transferring a domain name, and one of the questions is if I want to change nameservers. There's nothing associated with this particular domain yet, and honestly, I'm not even sure if that matters. Can someone explain how this works because I can't tell if it will make a difference one way or another from what I've looked up on the internet. Thanks.
__________________

__________________
clarityat3am is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 10:07 PM   #2
ONE
love, blood, life
 
digitize's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas and around the Texas Triangle
Posts: 13,962
Local Time: 02:19 AM
I've never done this myself, but from what I've read, changing the host of a domain itself (not a website) is generally easy... just go to the new host, go through their transfer process, make sure that the domain is unlocked or whatever at the old host, wait a bit for the change to get through DNS, and change the nameserver settings on your actual webhost (assuming you have/get one) to those of your new domain host... whether there's any content or not behind the domain presently shouldn't make any difference.
__________________

__________________
digitize is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2009, 10:38 PM   #3
Blue Crack Addict
 
Liesje's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: In the dog house
Posts: 19,557
Local Time: 03:19 AM
You have to point the nameservers at where the domain is hosted, so you need to get that info from your hosting account and put in those nameservers.
__________________
Liesje is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 11:29 AM   #4
I Serve Larry's Stick
 
clarityat3am's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Rocky Mountains
Posts: 2,996
Local Time: 03:19 AM
This makes more sense now. Thanks!
__________________
clarityat3am is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com