Does anybody use Kazaa v2? - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > Lypton Village > Lemonade Stand > Lemonade Stand Archive
Click Here to Login
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-29-2002, 11:04 AM   #1
Acrobat
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 362
Local Time: 07:48 AM
Does anybody use Kazaa v2?

Does anybody us Kazaa v2?

I've still got v1.7.1 and I'm wondering if its worth upgrading to the latest version or sticking with the one I've got.
__________________

__________________
JimmyChicken is offline  
Old 10-29-2002, 01:48 PM   #2
Rock n' Roll Doggie
ALL ACCESS
 
U2SavesTheWorld's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: sundries and such
Posts: 7,405
Local Time: 01:48 AM
I upgraded and hated it so much that I switched back to WinMX.

Don't do it.

__________________

__________________
U2SavesTheWorld is offline  
Old 10-29-2002, 03:08 PM   #3
Acrobat
 
cloudimani's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Ireland
Posts: 483
Local Time: 07:48 AM

well Kazaa lite v2 if that counts, Kazaa is full of spyware etc.

Depends what you want it for really, V2 is skinable, and has a new rating system (the more you transfer your file to other people, the higher your rating, and the higher your priority in other's queues, apparently)

I quite like it, I know a few people have found it a bit crashy though...
__________________
cloudimani is offline  
Old 10-29-2002, 04:02 PM   #4
Rock n' Roll Doggie
FOB
 
*BOOMCHAA!*'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: may I touch you?
Posts: 9,106
Local Time: 01:48 AM
what is spyware?
__________________
*BOOMCHAA!* is offline  
Old 10-29-2002, 05:05 PM   #5
The Fly
 
Squid's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 188
Local Time: 07:48 AM
Quote:
Originally posted by *BOOMCHAA!*
what is spyware?
Spyware is software that takes information from your computer. Most people hate this. Kazaa was revealed to be spyware a while back and so Kazaa lite (spyware-free) became its replacement. If you want to scan and remove spyware/adware from your computer (and you most likely will have some) use Lavasoft's Ad-aware: http://www.lavasoftusa.com
__________________
Squid is offline  
Old 10-30-2002, 01:04 AM   #6
ONE
love, blood, life
 
Zoomerang96's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: canada
Posts: 13,459
Local Time: 01:48 AM
wink

ya, definately remove all things kazaa on your computer and download www.kazaalight.com

no spyware, but its just as good.

i had to format my MONTH OLD computer yesterday. the dell guy figured there was a good chance that kazaa screwed my computer up. not cause of spyware but for other reasons...

ya, definately remove kazaa completely, its an evil program.
__________________
Zoomerang96 is offline  
Old 10-31-2002, 01:06 AM   #7
Refugee
 
mocool12's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 1,692
Local Time: 12:48 AM
holy crap, can anyone help me figure out how to connect to Kazaa-Lite?? i erased regular kazaa, and installed lite (ver. 1.7.2), but it it just keeps saying connecting... and i'm not behind a firewall or anything. i've been trying all this proxy crap for hours but i have no idea what i'm doing.

this sucks
__________________
mocool12 is offline  
Old 10-31-2002, 12:05 PM   #8
Acrobat
 
cloudimani's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Ireland
Posts: 483
Local Time: 07:48 AM

just search for kazaa lite on Google, there are a whole bunch of download sites out there, sometimes one or two dont work but you can always find it somewhere
__________________

__________________
cloudimani is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com