Trouble with the forum? - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-22-2009, 02:50 PM   #1
Blue Crack Distributor
 
Lila64's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ♥Set List Lane♥
Posts: 52,710
Local Time: 06:58 AM
Trouble with the forum?

I've been having trouble for several days now accessing the forum. Half the time, I get timeout error messages, and have to refresh. After a while, it gets quite frustrating. It happens on both computers. I even cleared out the Temp Files folder. And many times the smilies & avatars don't appear. I read in another part of the forum that someone else was having similar issues (Network timeout error messages). Anyone else having trouble, and is there a possible resolution? Hate to have it be like this with the tour starting next week!

Thanks!


__________________

__________________
Lila64 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 03:26 PM   #2
Blue Crack Addict
 
joyfulgirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 16,615
Local Time: 06:58 AM
Here's what I keep getting. I'm not having trouble with any other site.


Network Timeout

The server at u2.interference.com is taking too long to respond.

The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.

* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
* Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.
__________________

__________________
joyfulgirl is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 03:29 PM   #3
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:58 AM
Weird, I'm not having any trouble.

I'll shoot off an email though and ask.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 03:31 PM   #4
Blue Crack Distributor
 
Lila64's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ♥Set List Lane♥
Posts: 52,710
Local Time: 06:58 AM
WTF? I had a different message here...

All other sites are working for me. I'm on Internet Explorer. And thanks Sicy.


My error messages are generally:
Internet Explorer cannot display the webpage

It takes forever getting around the forum right now
__________________
Lila64 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 03:54 PM   #5
Blue Crack Addict
 
joyfulgirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 16,615
Local Time: 06:58 AM
I'm on Mozilla.
__________________
joyfulgirl is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 04:18 PM   #6
Rock n' Roll Doggie
 
floweravalanche's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Where the streets have no name, In God's Country, wherever he takes me, currently Seattle, WA
Posts: 3,295
Local Time: 06:58 AM
I'm on firefox and I've been having the same problem, page wont load, I have to refresh, etc etc
__________________
floweravalanche is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 04:44 PM   #7
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:58 AM
Just heard from a couple others that they are also having problems. Hopefully they can get this straightened out.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 05:20 PM   #8
Blue Crack Distributor
 
Lila64's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ♥Set List Lane♥
Posts: 52,710
Local Time: 06:58 AM
Thanks Sicy!
__________________
Lila64 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 09:13 PM   #9
The Fly
 
branwalls's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Southern California
Posts: 178
Local Time: 06:58 AM
I'm having the same problem and I'm using Safari, Interference seems to be the only site affected.
__________________
branwalls is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 11:01 AM   #10
Blue Crack Addict
 
joyfulgirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 16,615
Local Time: 06:58 AM
I still had problems this morning on my home computer but so far not here on my computer at work. Hmm.
__________________
joyfulgirl is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 11:48 AM   #11
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:58 AM
They did do a server adjustment or something to that effect last night so maybe its better now?
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 12:52 PM   #12
Blue Crack Distributor
 
Lila64's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ♥Set List Lane♥
Posts: 52,710
Local Time: 06:58 AM
Let me surf it a little this morning...


ETA: Still having trouble... Slightly better though. I think.
__________________
Lila64 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 01:47 PM   #13
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 02:58 PM
I'm not sure if it's the same problem, but whenever I'm on Interference(using IE) the status bar says done, but with errors on the page. Though I can do whatever I like on the forums, the only thing I noticed is that I have to hit "mark as read" twice before it actually does that.
__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 02:38 PM   #14
Blue Crack Distributor
 
Lila64's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ♥Set List Lane♥
Posts: 52,710
Local Time: 06:58 AM
It took 18 seconds for this page to load from the User Control panel. But it loaded

On posts from yesterday, where it says 'yesterday' and the time, the little box to the left of 'yesterday' looks like a white outline on blue. I can't remember if that's what it's supposed to look like or not. Actually the ones from earlier today look the same except for GG's. There's a little yellowy-orange thing there.

And earlier today, some avatars were not appearing for me (and some other images). That was a problem the last few days too.
__________________
Lila64 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 08:03 PM   #15
Blue Crack Addict
 
joyfulgirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 16,615
Local Time: 06:58 AM
I'm back at home and back to the same problems. No problems whatsoever on my work computer; so bad on my home computer that it's almost too much trouble to post.

This is telling.

Any clue anybody? Why suddenly my computer decided to have a problem with only this site?
__________________

__________________
joyfulgirl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rate my album collection. shart1780 Lemonade Stand Archive 75 02-14-2008 12:07 AM
MERGED ----> The "Desert Island Album" Game Master List + Desert Island Apology Axver Lemonade Stand Archive 70 06-05-2006 07:25 PM
Should Chart/Sales Have Its Own Forum? doctorwho Inside Broadcast 4 03-07-2001 05:15 PM
New forum, or swaped forum Johnny Swallow Inside Broadcast 7 10-12-2000 10:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com