The smilies aren't working! - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-22-2011, 06:32 PM   #1
Blue Crack Supplier
 
MsPurrl's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: The Heartland (Indiana, USA)
Posts: 42,668
Local Time: 08:28 PM
The smilies aren't working!

I click on them, but they don't insert into the message. :-(
__________________

__________________
MsPurrl is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2011, 08:11 PM   #2
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:28 PM
__________________

__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2011, 08:11 PM   #3
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:28 PM
No problems here. Try clearing your cache/cookies, restart and try again.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 01:28 AM   #4
Blue Crack Supplier
 
MsPurrl's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: The Heartland (Indiana, USA)
Posts: 42,668
Local Time: 08:28 PM
Thanks!
__________________
MsPurrl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com