Replying to PM's - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-26-2003, 04:50 PM   #1
Blue Crack Addict
 
meegannie's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Norwich, England
Posts: 15,798
Local Time: 04:37 PM
Replying to PM's

For some reason lately, the reply and quote buttons have been missing from my PM's. Is this happening to everyone or just me?
__________________

__________________
meegannie is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2003, 04:58 PM   #2
Offishul Kitteh Doctor
Forum Moderator
 
bonosloveslave's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Taking care of kitties
Posts: 9,655
Local Time: 11:37 AM
I've never had a quote button (actually it automatically quotes the pm when you hit reply) but i do have a 'send reply' button on the bottom left...
__________________

__________________
bonosloveslave [at] interference.com
bonosloveslave is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2003, 05:13 PM   #3
Paper Gods
Forum Administrator
 
KhanadaRhodes's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: a vampire in the limousine
Posts: 60,609
Local Time: 10:37 AM
i have a button that says "send reply" which appears under the message itself. it's the first button to the left, if that helps.
__________________
KhanadaRhodes is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2003, 05:29 PM   #4
Blue Crack Addict
 
meegannie's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Norwich, England
Posts: 15,798
Local Time: 04:37 PM
Yeah, it used to be there, but it's not anymore.
__________________
meegannie is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2003, 05:48 PM   #5
Paper Gods
Forum Administrator
 
KhanadaRhodes's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: a vampire in the limousine
Posts: 60,609
Local Time: 10:37 AM
Quote:
Originally posted by meegannie
Yeah, it used to be there, but it's not anymore.
omigor, that's weird. can you do a screen capture or something (you don't have to show a pm, but just the bottom part where the buttons are). it's not that i don't believe you, but mayhaps i can try to figure out why the heck it's not showing up anymore.
__________________
KhanadaRhodes is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2003, 10:25 PM   #6
Halloweenhead
Forum Moderator
 
Bonochick's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Cherry Lane
Posts: 40,816
Local Time: 12:37 PM

Have you rebooted your computer? I have problems with certain images not loading on my computer at times.
__________________
"Knight in shining Zubaz."

Bonochick [at] interference.com
Bonochick is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 06:56 AM   #7
Blue Crack Addict
 
meegannie's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Norwich, England
Posts: 15,798
Local Time: 04:37 PM
Yeah, it's fine now.

stupid computer

Thanks!
__________________

__________________
meegannie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com