Problems with the forum after server move 1/18/10 - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-19-2010, 11:26 AM   #1
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
Tiger Edge's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Everglades
Posts: 4,740
Local Time: 01:07 PM
Problems with the forum after server move 1/18/10

Is the search function working for anyone? I've tried about four different times now and all I get is a white screen.
__________________

__________________
Tiger Edge is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 11:38 AM   #2
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 09:07 AM
They moved the site over to a new server last night so they're still working out some bugs.
__________________

__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 11:42 AM   #3
Blue Crack Supplier
 
Popmartijn's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Netherlands
Posts: 32,543
Local Time: 06:07 PM
Quote:
Originally Posted by Tiger Edge View Post
Is it working for anyone? I've tried about four different times now and all I get is a white screen.
Have you tried hitting Refresh (F5) when you get a white screen? That worked for me when I got a few other 'white screens'.
__________________
Popmartijn is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 12:56 PM   #4
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
Tiger Edge's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Everglades
Posts: 4,740
Local Time: 01:07 PM
Yeah, I either get the white screen again or the message telling me to wait xx seconds before starting another search.

Thanks though.
__________________
Tiger Edge is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 06:53 PM   #5
The Fly
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 176
Local Time: 05:07 PM
Why can't I post?

I just tried to make a topic on "Three Chords and the Truth" and when I hit submit it took me to a white screen. Same thing happened on "Even Better Than The Real Thing".

What's going on?
__________________
hatrickpatrick is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 08:23 PM   #6
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 09:07 AM
It could be that we're still having some problems after we moved to a new server the other night. It's not a problem with your account since you were able to post this thread. Can you try again?
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 09:21 PM   #7
The Fly
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 176
Local Time: 05:07 PM
Nope, still no luck...
Trying to post on "Three Chords and the Truth"
Subject: Which guitar does Edge use for BReathe (live)?
Body:
"Anyone know what kind of guitar it is?
Or better still, is there a full list anywhere of songs with their corresponding guitars?"

It When I press submit I get taken to a blank, white page. Pressing back it'll ask me if I want to submit a form again and direct me again to the same white page, and if I go back to the topic list there's no sign of my post.

I have tried this in both Safari and Firefox with the same results so it's very unlikely to be a browser issue either...
__________________
hatrickpatrick is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 09:46 PM   #8
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 09:07 AM
That's strange.. I posted a thread in both forums earlier and it was fine. I will have someone look into it. In the meantime try logging out, clearing cookies/cache and log back in.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 01:04 AM   #9
Blue Crack Distributor
 
bono_212's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Posts: 81,104
Local Time: 09:07 AM
Did you hit submit WHILE on the white screen?
__________________
bono_212 is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 02:14 AM   #10
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 06:07 PM
Quote:
Originally Posted by hatrickpatrick View Post
Nope, still no luck...
Trying to post on "Three Chords and the Truth"
Subject: Which guitar does Edge use for BReathe (live)?
Body:
"Anyone know what kind of guitar it is?
Or better still, is there a full list anywhere of songs with their corresponding guitars?"

It When I press submit I get taken to a blank, white page. Pressing back it'll ask me if I want to submit a form again and direct me again to the same white page, and if I go back to the topic list there's no sign of my post.

I have tried this in both Safari and Firefox with the same results so it's very unlikely to be a browser issue either...
Can't help you but I can answer your question. It's a '62 Epiphone Casino.
__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 10:45 AM   #11
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 09:07 AM
Lets use this thread to report all forum issues right now. I believe the issues are related to the server move from the other night. If anyone else is having any problems with any of the features please post them here so that they can be fixed.

I'm still having problems with the search. Seems sometimes it works and other times I get the white screen of death.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 11:06 AM   #12
The Male
 
LemonMelon's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hollywoo
Posts: 65,805
Local Time: 09:07 AM
I tried to make a post in EYKIW just now and all three times I tried, it stalled. I can easily navigate the site otherwise.
__________________


Now.
LemonMelon is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 11:17 AM   #13
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 06:07 PM
I tried sending a pm, and got some timeout message telling me to go back and refresh the page. Good thing when I hit back it hadn't erased my message!
__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 01:02 PM   #14
Interference Tech
 
Tech Admin's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 113
Local Time: 12:07 PM
Testing Reply Functionality.
__________________
Tech Admin is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 01:17 PM   #15
Blue Crack Distributor
 
bonocomet's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: California :)
Posts: 67,032
Local Time: 09:07 AM
Same problem with getting the white screen when posting a new thread in Pleba. You can get around it by removing all the spaces between words in the title though. Thanks.
__________________

__________________
bonocomet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C Forum Chizip Inside Broadcast 6 08-09-2005 04:49 PM
WE GOT OUR OWN FORUM! doctorwho Everything You Know Is Wrong Archive 5 04-02-2002 07:24 PM
Le gettho du forum Holy John Viva el Feedback. Vive le Feedback. Langes lebendes Feedback. 3 05-11-2001 01:23 PM
Should Chart/Sales Have Its Own Forum? doctorwho Inside Broadcast 4 03-07-2001 05:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com