no smilies??? - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-31-2003, 09:37 PM   #1
War Child
 
irelandwhispers's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Colorado
Posts: 636
Local Time: 07:27 PM
no smilies???

Is there a reason all but a few of the smilies will load? Is it just me or did a server go down?

:stress: I hope this is just a freak thing that will never happen again.
__________________

__________________
irelandwhispers is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2003, 09:43 PM   #2
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:27 PM
Are you running Norton Security?

Or, did you do windows updates recently?

My browser has been being b*tch lately.. the smilies dont usually load the first time and I have to reload
__________________

__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2003, 09:45 PM   #3
War Child
 
irelandwhispers's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Colorado
Posts: 636
Local Time: 07:27 PM
Ok, forget that...I closed IE and now they seem to work fine...all except my new sig...uhh...I think that the ftp I use is on crack. And it's too small to upload to snapcracklepopfish. And my old one is doing the same thing my new one did...I don't get it. Wait, never mind. I'm still having troubles. Grrr. The status bar is laughing at me.
__________________
irelandwhispers is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2003, 09:49 PM   #4
War Child
 
irelandwhispers's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Colorado
Posts: 636
Local Time: 07:27 PM
I haven't changed a thing tonight in terms of updates, installing software, system junk, etc. It all started when I uploaded my new sig. I can't even figure out how to view the darn thing. The location it's at just makes my browser prompt to download the file.
__________________
irelandwhispers is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2003, 10:51 PM   #5
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:27 PM
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2003, 11:38 PM   #6
War Child
 
irelandwhispers's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Colorado
Posts: 636
Local Time: 07:27 PM
Quote:
Originally posted by Sicy
Ditto. I'll try some other time.
__________________
irelandwhispers is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2003, 12:01 AM   #7
War Child
 
irelandwhispers's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Colorado
Posts: 636
Local Time: 07:27 PM
Hooray! Snapcracklepopfish to the rescue!
__________________
irelandwhispers is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2003, 02:04 AM   #8
Paper Gods
Forum Administrator
 
KhanadaRhodes's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: a vampire in the limousine
Posts: 60,609
Local Time: 07:27 PM
if it makes you feel better, safari doesn't load some animated gifs (like it shows a frame, but they're not animated). it's not a problem with this forum though, it's that way with every website i go to. but hey, it's the price to pay for speed.
__________________

__________________
KhanadaRhodes is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com