New Forum is Up! Still tweaking things though... - Page 49 - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-13-2008, 02:47 PM   #721
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 09:03 PM
Well now they are not anymore, it was only when I received a new pm, later when I refreshed or repied it fixed itself
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline  
Old 06-16-2008, 11:28 PM   #722
arw
Blue Crack Addict
 
arw's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: walking around 10,000 lakes
Posts: 27,320
Local Time: 03:03 PM
I'm sure the answer is in this thread somewhere but someone please just help me out.....how in the world do you multi quote?
__________________

__________________
arw is offline  
Old 06-16-2008, 11:32 PM   #723
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 12:03 PM
There's a button next to the quote button on each person's post. You just click that on the posts you want to quote and they will turn red (they are now selected). Then scroll down to the bottom and hit the reply button.
__________________
Sicy is offline  
Old 06-16-2008, 11:40 PM   #724
arw
Blue Crack Addict
 
arw's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: walking around 10,000 lakes
Posts: 27,320
Local Time: 03:03 PM
thank you!
__________________
arw is offline  
Old 06-17-2008, 03:22 PM   #725
Blue Crack Supplier
 
dazzledbylight's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: in the sound dancing - w Bono & Edge :D
Posts: 33,002
Local Time: 03:03 PM
aha! thanks for asking that arw, I was just about to think to ask someone /bc my mind is more befuddled off & on these reccent days.

thanks Sicy!...yeah I really see that button now....i sort of ignored it b/c i thot it was a premium feature.
__________________
dazzledbylight is offline  
Old 06-17-2008, 03:38 PM   #726
Blue Crack Supplier
 
Thora's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Wishing I was on the beach
Posts: 34,116
Local Time: 01:03 PM
I've noticed another instance of the dreaded red x's. In the quick reply box at the bottom, when you click on "more" to get more smilies, none of them are showing up - I just get the red x. You can click on them though, and they do show up in the message box. I've tried logging out, right clicking on them, etc. and the image doesn't appear in the little pop-up. I'm not sure if anyone else is experiencing that, but I thought I'd bring it up, just in case.


Thanks again for all the hard work you guys are doing - I absolutely love the new look!
__________________
Insert something interesting here
Thora is offline  
Old 06-17-2008, 03:48 PM   #727
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 12:03 PM
Thora I'm not having that problem.
Can you try clearing you cache/cookies, close browser, then log out then log back in.
__________________
Sicy is offline  
Old 06-17-2008, 03:57 PM   #728
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 09:03 PM
odd! it's the same here too! all red Xes!
__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline  
Old 06-17-2008, 04:03 PM   #729
Blue Crack Supplier
 
Thora's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Wishing I was on the beach
Posts: 34,116
Local Time: 01:03 PM
Quote:
Originally Posted by Sicy View Post
Thora I'm not having that problem.
Can you try clearing you cache/cookies, close browser, then log out then log back in.
I just did that, and I'm still seeing the red x's. Weird. I'm at work right now, so I don't know if I'm having the same problem on my home computer...
__________________
Insert something interesting here
Thora is offline  
Old 06-17-2008, 04:06 PM   #730
Blue Crack Distributor
 
Lila64's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ♥Set List Lane♥
Posts: 52,710
Local Time: 01:03 PM
Smilie List - U2 Feedback

I get the red X's too
__________________
Lila64 is offline  
Old 06-17-2008, 04:54 PM   #731
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 12:03 PM
You could be running some kind of security software that's interfering with some images here (norton perhaps? http://forum.interference.com/f235/a...ong-89568.html ), or your work could be blocking them.. I really don't know, I see all of them fine.
__________________
Sicy is offline  
Old 06-17-2008, 05:06 PM   #732
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 12:03 PM
Ok where are you guys at when you're getting the red x's. Please tell me exactly what part of the forum, and give me links. And Lila, where did you get that link from? Where were you when you got that link? We need to try to find out where it came from before we can fix it.
__________________
Sicy is offline  
Old 06-17-2008, 05:28 PM   #733
Blue Crack Supplier
 
dazzledbylight's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: in the sound dancing - w Bono & Edge :D
Posts: 33,002
Local Time: 03:03 PM
SICY........

I don't know if this info will be of any help...........


BEFORE you all upgraded the forum>>>>>>
when I was at this set of eMacs (in an organization) the Avi's were ( I think) red X's,
the smiley's fron this site were the turquoisey boxes with the white '?' in the center- yet other's imported smiley's showed up (like Lila's/wild's) fine!
And most photo's showed up fine.

NOW when I am here (at same organization) everything shows up fine at those SAME eMACS.

When I went to the Net Cafe which had PC's I saw everything just fine.
When I go there NOW everything STILL shows up fine there.
__________________
dazzledbylight is offline  
Old 06-17-2008, 05:45 PM   #734
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 12:03 PM
What browser are you guys using? Does it matter if you're on firefox or IE?

In IE try this, go to tools, internet options and add interference to the list of trusted sites. I dont know if it will work but until we can figure out what the problem is just try it.

__________________
Sicy is offline  
Old 06-17-2008, 07:13 PM   #735
arw
Blue Crack Addict
 
arw's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: walking around 10,000 lakes
Posts: 27,320
Local Time: 03:03 PM
i've been wondering about the red x smilies for a while too. I just tried the above suggestion and still get red x's. When the more option loads, I get a little exclaimation point at the bottom of my page that says "error on page"

The computer I'm on now is the 3rd computer I've used with the new form and i've gotten red x's on all of them.
__________________

__________________
arw is offline  
Closed Thread

Tags
new beginnings

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com