Moving "Back" In the Browser - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-10-2008, 12:12 AM   #1
Blue Crack Distributor
 
corianderstem's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle
Posts: 63,700
Local Time: 04:05 AM
Moving "Back" In the Browser

Okay, so as of yesterday, I can only successfully back out of a page using the "back" browser like every other time.

It's like when you're trying to hit "back" on some site and it keeps you on the same page because there's some ad, or some weird "phantom" page when you look at the details while trying to go back.

Does that make any sense? I don't know if it's something with my computer/browser or a change with the site, but it's really pissing me off.

I live my life navigating the internet with the "back" button.

Edit: mods, should this be in the "subdomain" thread in the IB forum? I didn't know if it was related to that or not.
__________________

__________________
corianderstem is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2008, 12:53 AM   #2
Blue Crack Addict
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 26,955
Local Time: 04:05 AM
I'm getting the same thing. Just started recently.
__________________

__________________
the tourist is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2008, 12:57 AM   #3
Blue Crack Distributor
 
corianderstem's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle
Posts: 63,700
Local Time: 04:05 AM
Maybe it's a Seattle thing.
__________________
corianderstem is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2008, 05:28 AM   #4
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 01:05 PM
Perhaps it's indeed one of those redirecting sites, and if that's so, depends on what browser you use it's fixable.
I use IE(yes lame I know) and next to the back and forward buttons is a little arrow. Click that arrow and it'll show past sites, if you have one of those redirecting things, it'll show up there and you just click the 2nd in the list.
__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2008, 07:34 AM   #5
Forum Administrator
 
Andy R's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Our Earth
Posts: 198
Local Time: 07:05 AM
This should not be related to the subdomain change. To test, you can go to the old subdomain which will lead you to the new one then hit the back button, here is an example:

First go to Google
Then in the address bar manually type in the old URL as follows:
Go to the old URL: http://forum.interference.com
That will forward you to the new URL. Then hit the back button and you should be back at Google.

Please post your results here.
__________________
"Music can change the world because it can change people." - Bono
Here's a great example - One Love Concert, April 22, 1978


Andy R is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2008, 10:11 AM   #6
Blue Crack Supplier
 
elevated_u2_fan's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: I'm here 'cus I don't want to go home
Posts: 31,690
Local Time: 07:05 AM
no, I've been encountering this as well, I've been trying to pay attention to when it happens but it appears to be random... I have to hit the back button a couple of times to get it to work...

It seems to happen when I have gone more than one page into a thread if that helps...
__________________
elevated_u2_fan is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2008, 03:07 PM   #7
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
biff's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: I may have lost my way
Posts: 4,014
Local Time: 07:05 AM
I'm experiencing exactly the same thing.
__________________
biff is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2008, 06:06 PM   #8
Forum Administrator
 
Andy R's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Our Earth
Posts: 198
Local Time: 07:05 AM
Sorry you all are experiencing issues. In order to troubleshoot this I need as much info as possible to recreate the issue and find a fix. If this happens, please type up exactly what you did before the issue happened. I need to know your browser, browser version, Windows/Mac, etc. The more details you can provide the better. Thanks for your help with this...
__________________
"Music can change the world because it can change people." - Bono
Here's a great example - One Love Concert, April 22, 1978


Andy R is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2008, 01:57 PM   #9
Blue Crack Distributor
 
corianderstem's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle
Posts: 63,700
Local Time: 04:05 AM
Dang, I was trying to do print screens of what it looks like when it's messing up, but I can't seem to save them as a picture to post here. I'll do my best to describe it.

I can't seem to find which version of IE I have, but I use Windows and have whatever version of IE came with my XP Home edition a few years ago. Here are screen shots of what normally happens. I hope they're legible.

In a normal circumstance, when I can hit "back" once and it goes back one page, if I click on the little drop-down box by the "forward" and "back" buttons, it would list:

Current Page (bolded and with a check mark)
U2 Fan Community--U2 News, U2 Tour Info
Gmail - Inbox - corianderstem


However, after reading about 10 pages of a thread in FYM, I ran into the issue again, and this is what it listed as the "back" options:

http://www.u2interference.com/forums/index.php?=
http://www.u2interference.com/forums/index.php?= (and this time, this second option is the one bolded with a check mark)
2008 US Presidential Campaign Discuss

So it's like when I'm hitting back in this case, it's keeping me on the same page instead of going to the previous "2008 US Presidential Campaign Discussion" thread.

Does that help?
__________________
corianderstem is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2008, 03:42 PM   #10
Blue Crack Distributor
 
corianderstem's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle
Posts: 63,700
Local Time: 04:05 AM
I was just clicking through the site again, and even after looking at one page in a thread, it wouldn't let me go back. When I looked at the drop-down menu, there were at least FIVE of those above "addresses" before it showed the main page of Bang and Clatter.

Ridiculous.
__________________
corianderstem is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2008, 06:06 PM   #11
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 04:05 AM
I'm curious, is this only happening with IE? Because I use Firefox and I'm not having this problem.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2008, 06:11 PM   #12
Blue Crack Distributor
 
corianderstem's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle
Posts: 63,700
Local Time: 04:05 AM
I've never used any browser other than IE. I've never had this problem before with this site. The only time I've seen this before even with other sites is if there are pop-up ads of some sort involved. It won't let me just hit "back," it stays on the page.

(I guess I'm not the right one to answer that question, but I find it highly suspicious that it's only happening now that the domain stuff has changed here.)
__________________
corianderstem is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 07:48 AM   #13
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 01:05 PM
I don't think it's an IE problem, I always use IE aswell and I don't seemt o have the problem...
__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 10:09 AM   #14
Blue Crack Supplier
 
elevated_u2_fan's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: I'm here 'cus I don't want to go home
Posts: 31,690
Local Time: 07:05 AM
Quote:
Originally Posted by Sicy View Post
I'm curious, is this only happening with IE? Because I use Firefox and I'm not having this problem.
oh, here we go again...



























__________________
elevated_u2_fan is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2008, 03:51 PM   #15
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
biff's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: I may have lost my way
Posts: 4,014
Local Time: 07:05 AM
Quote:
Originally Posted by Galeongirl View Post
I don't think it's an IE problem, I always use IE aswell and I don't seemt o have the problem...
I agree with GG. I use IE both at home and at work, but this problem only occurs at home.
__________________

__________________
biff is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com