Main screen troubles - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-13-2005, 02:46 PM   #1
maro_chik's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Winnipeg
Posts: 1,087
Local Time: 12:32 PM
Main screen troubles

None of the sub-forums "light up" for me when there are new posts. When I click on the subforum I can see them there. I keep refreshing, but nothing shows up. Is there any way to fix this problem?

maro_chik is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2005, 05:02 PM   #2
Paper Gods
Forum Administrator
KhanadaRhodes's Avatar
Join Date: Jun 2001
Location: a vampire in the limousine
Posts: 60,203
Local Time: 12:32 PM
i had that problem earlier, but it looks like it's fixed now

"Because a senator - a politician - a person - who can let hang in mid-air the prospect that she might just be sticking around in part, just in case the other guy gets shot - has no business being, and no capacity to be, the President of the United States." -- Keith Olbermann
KhanadaRhodes is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright ©