Issue with a link... - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-12-2004, 10:16 AM   #1
Refugee
 
enajh2's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Loughborough, UK
Posts: 1,815
Local Time: 09:52 PM
Issue with a link...

I'm having issue with a link to a file on my webspace...

http://forum.interference.com/showth...85#post1943685

The post is being parsed and the . is being removed automatically. This didn't used to happen. Has a change come into effect with the new policy on music etc?

Many thanks,

Alan
__________________

__________________
enajh2 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2004, 10:33 AM   #2
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 01:52 PM
Re: Issue with a link...

Quote:
Originally posted by enajh2
The post is being parsed and the . is being removed automatically. This didn't used to happen. Has a change come into effect with the new policy on music etc?
Yes, unfortunately.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com