Ignorance (avatars) - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-22-2005, 01:33 PM   #1
Rock n' Roll Doggie
 
TheQuiet1's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: N.Yorkshire UK
Posts: 3,816
Local Time: 10:51 AM
Ignorance (avatars)

How does uploading avatars from my computer actually work? I mean does it store the image here in a folder or what?

*Just curious*.
*Actually has burning desire to know how this works*.
*Has issues with the internet, security and general not understanding of how the internet works*.
*Hopes that if someone answers this they keep it simple*.
*Hopes this was the right place to post this*
*Stops doing irritating ** things now*.
__________________

__________________
TheQuiet1 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2005, 04:55 AM   #2
Halloweenhead
Forum Moderator
 
Bonochick's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Cherry Lane
Posts: 40,816
Local Time: 05:51 AM

If you right-click on an avatar and select "Properties", you'll see that it is given an Interference URL, meaning it is stored by the site. Once you change your avatar though, I'm pretty sure that your old avatar is just automatically removed and not stored anywhere else. I'm not 100% positive, but that's what my guess would be.
__________________

__________________
"Knight in shining Zubaz."

Bonochick [at] interference.com
Bonochick is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2005, 10:57 AM   #3
Rock n' Roll Doggie
 
TheQuiet1's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: N.Yorkshire UK
Posts: 3,816
Local Time: 10:51 AM
Thanx. Extra thanx for this being an explanation I understand (you have no idea just how big an achievement that is!)
__________________
TheQuiet1 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2005, 05:10 PM   #4
Rock n' Roll Doggie
FOB
 
WildHoneyAlways's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: In a glass case of emotion
Posts: 8,158
Local Time: 03:51 AM
Another avatar ?.

I know how to shrink pictures to the correct size but how do I shirnk the file size??

I have photoshop.

Thanks

Edit
I figured it out. nevermind
__________________
WildHoneyAlways is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2005, 06:42 PM   #5
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 01:51 AM
For those that still want to know, I usually do 'save for web' in photoshop and you can adjust the file size there.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com