FireFox users - Page 2 - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-10-2004, 06:40 PM   #16
Creator of the Blue Crack
 
Elvis's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Orange County, CA
Posts: 4,008
Local Time: 01:25 AM
Quote:
Originally posted by Popmartijn


Is the forum according to all the WWW standards?
Yes.

The problem you all are describing is actually a problem Netscape used to often suffer (on various sites)... and still does from time to time. It has to do with the header transfer and translation from the server to the browser... for some reason, it thinks its 'empty'... or 0 bytes.
__________________

__________________
I created this place. I hyped a band.
Now I own an ad agency. We hype brands.
All roads for me lead back to U2. Ain't it grand.
FB me. IG me. Tweet me.
Elvis is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2004, 06:47 PM   #17
Creator of the Blue Crack
 
Elvis's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Orange County, CA
Posts: 4,008
Local Time: 01:25 AM
What version are you all running?

I just noticed I was running .8, and could not duplicate the problems you're having..... I'm about to upgrade to .92
__________________

__________________
I created this place. I hyped a band.
Now I own an ad agency. We hype brands.
All roads for me lead back to U2. Ain't it grand.
FB me. IG me. Tweet me.
Elvis is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2004, 07:50 PM   #18
Blue Crack Supplier
 
Popmartijn's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Netherlands
Posts: 32,543
Local Time: 10:25 AM
Quote:
Originally posted by Elvis
Yes.
Good!

Quote:
The problem you all are describing is actually a problem Netscape used to often suffer (on various sites)... and still does from time to time. It has to do with the header transfer and translation from the server to the browser... for some reason, it thinks its 'empty'... or 0 bytes.
Seeing that the Mozilla browser family is based on Netscape (the Gecko engine), it may seem that this problem is still not fully solved yet.

I've experienced this with several version of FireFox/Firebird/Phoenix, although I cannot remember how far back it goes. So it's not a very recent 'incident'.

*is using 0.8 at the moment, for Linux*
__________________
Popmartijn is online now   Reply With Quote
Old 07-11-2004, 01:07 AM   #19
An Angel In Devil's Shoes
 
ABEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Netherlands
Posts: 18,844
Local Time: 03:25 AM
i'm sill using firebird, and i sometimes get a message that says 'document contains no data' or 'connection refused'
__________________

__________________
ABEL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com