Can someone PLEASE tell me if I'm just an idiot??? - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-04-2004, 07:35 PM   #1
Refugee
 
Edgespet's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Foothills of East Tennessee
Posts: 2,373
Local Time: 06:51 AM
Can someone PLEASE tell me if I'm just an idiot???

I feel really stupid asking this, but I can't seem to figure it out! I can't save pics from here onto my computer! I can save from Pleba to my Photobucket account, but every time I try to save to my computer, it just comes up blank. What am I doing wrong?? This is what I'm doing--
-right click on pic
-save to my pictures
-when it comes up, it has the name of the pic in the first line then "art" in the second line. I can change "art" to "bitmap" but even when I do, the pic still doesn't show up.
I thought maybe I could change either art or bitmap to "jpeg", but it won't let me.
I can't save pics from Photobucket to my computer either. I've got a LOT of pics on Photobucket that I would like to save onto a disc, but can't get them onto my computer!!! GRRRRR! If anyone can tell me what I'm doing wrong &/or how to correct it, I would be extremely grateful!!
__________________

__________________
Edgespet is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2004, 01:49 PM   #2
Paper Gods
Forum Administrator
 
KhanadaRhodes's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: a vampire in the limousine
Posts: 60,598
Local Time: 05:51 AM
it sounds to me like your cache may be full. try clearing it and then saving to your computer.
__________________

__________________
KhanadaRhodes is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2004, 09:32 PM   #3
genius of compression
Forum Moderator
 
neutral's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: forty miles from atlanta, this is nowhere
Posts: 13,030
Local Time: 07:51 AM

Art?! That's a new one but it's probably the same as the bitmap problem. You are not an idiot, this is a known problem with IE. I have that problem from time to time, it's really annoying.

Definitely clear your cache. If your cache is very big it can take awhile and your machine may freeze while it's going on. If that doesn't work there are a couple of other things you can try here. http://support.microsoft.com/default...b;en-us;810978

If you get really desperate you could try another browser. Mozilla and Firefox are pretty easy to use.
__________________
neutral is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2004, 05:27 AM   #4
Refugee
 
jesseu2's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Washington D.C.
Posts: 1,984
Local Time: 07:51 AM
are you using AOL? If so, thats why you aren't getting jpg's. open internet explorer outside AOL. then it should work.
__________________
jesseu2 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2004, 03:01 PM   #5
Refugee
 
Edgespet's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Foothills of East Tennessee
Posts: 2,373
Local Time: 06:51 AM
Quote:
Originally posted by jesseu2
are you using AOL? If so, thats why you aren't getting jpg's. open internet explorer outside AOL. then it should work.
That was the problem! I didn't realize AOL was such a pain in the rear! Anyway, I opened Explorer & everything saved just perfectly. Thanks so much to all of you for your help, I really appreciate it!
__________________
Edgespet is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2004, 10:38 PM   #6
arw
Blue Crack Addict
 
arw's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: walking around 10,000 lakes
Posts: 27,320
Local Time: 06:51 AM
I use AOL and I've never had a problem saving pictures. Although when I save on my computer I copy the picture and then open paint and save it there.
__________________
arw is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2004, 04:46 PM   #7
Refugee
 
jesseu2's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Washington D.C.
Posts: 1,984
Local Time: 07:51 AM
Quote:
Originally posted by arw9797
I use AOL and I've never had a problem saving pictures. Although when I save on my computer I copy the picture and then open paint and save it there.
theres no need to go through those steps. it degrades the pics tho when you do it that way IMO.
__________________

__________________
jesseu2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com