Automatically going to another page - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-24-2010, 03:12 AM   #1
War Child
 
rivergoat's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: USA
Posts: 891
Local Time: 09:14 AM
Automatically going to another page

The last couple of days, I have been having problems with the forum. I click to go to a page, and suddenly I get forwarded to another blank page that never seems to load. If I hit the back button, I go to the page I was originally trying to get to, but most of the time, it just sends me right back to the blank page. Does this have something to do with ads?

goat

edit: it says 'waiting for view.atdmt.com'
__________________

__________________
rivergoat is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 08:05 AM   #2
Galeonbroad
 
Galeongirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Schoo Fishtank
Posts: 70,773
Local Time: 02:14 PM
Hm wasn't that a googlebot problem that most of us have had in the past? It sounds vaguely familiar..
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by GraceRyan View Post
And if U2 EVER did Hawkmoon live....and the version from the Lovetown Tour, my uterus would leave my body and fling itself at Bono - for realz.
Don't worry baby, it's gonna be all right. Uncertainty can be a guiding light...
Galeongirl is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 11:11 AM   #3
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:14 AM
Try clearing your cache/cookies and running an anti spyware / malware program and I'll see if I can find out if its a problem on our end.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 11:19 AM   #4
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:14 AM
So this is spyware if you google it ...

waiting for view.atdmt.com - Google Search

I'd run spybot or malwarebytes
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 08:40 PM   #5
War Child
 
rivergoat's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: USA
Posts: 891
Local Time: 09:14 AM
Wow. Thanks! I haven't had this problem on any other site - I guess the bugger just doesn't like blue!
__________________
rivergoat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com