Annoying - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-19-2004, 12:35 PM   #1
Rock n' Roll Doggie
 
TheWho4Life's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Underneath the Sky
Posts: 3,741
Local Time: 09:47 AM
Normal Annoying

Why when I click on a link to another thread at interference does it say this? It's kind of annoying. It does everytime.

"Sorry! The administrator has specified that users can only reload/refresh a page every 1 second. This is to prevent flooding."
__________________

__________________
TheWho4Life is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2004, 01:54 PM   #2
Halloweenhead
Forum Moderator
 
Bonochick's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Cherry Lane
Posts: 40,816
Local Time: 09:47 AM

Well, as the message said, it is to prevent flooding. I'm willing to bet it has something to do with taking it easy on the server. For people with slower Internet connections, they probably don't have that message come up...since their connection (obviously) doesn't go fast enough to generate such a problem.

This is just my guess though...we'll have to hear from the man himself to be certain.
__________________

__________________
"Knight in shining Zubaz."

Bonochick [at] interference.com
Bonochick is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2004, 01:56 PM   #3
Rock n' Roll Doggie
 
TheWho4Life's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Underneath the Sky
Posts: 3,741
Local Time: 09:47 AM
I don't think it has somethin to do with slower connection speeds, I mean it could... but I have a slow connection speed... but who knows
hhmmm
__________________
TheWho4Life is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2004, 02:07 PM   #4
Halloweenhead
Forum Moderator
 
Bonochick's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Cherry Lane
Posts: 40,816
Local Time: 09:47 AM

Well, I was thinking that someone with a slower connection wouldn't have a page reload so fast, therefore the message wouldn't come up...but...I could be wrong.
__________________
"Knight in shining Zubaz."

Bonochick [at] interference.com
Bonochick is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2004, 02:54 PM   #5
She's the One
 
martha's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Orange County and all over the goddamn place
Posts: 42,337
Local Time: 05:47 AM
I've had this happen too. It's when I'm trying to move from forum to forum. If you use the bar for forum jump, and then you press the go button, you get that message. It makes the go button superfluous. And it endangers my computer's well-being.
__________________
martha is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2004, 05:04 PM   #6
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 05:47 AM
Constantly happening to me when I try to click a link someone posts to another thread etc. I have to agree that its annoying
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2004, 07:44 PM   #7
An Angel In Devil's Shoes
 
ABEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Netherlands
Posts: 18,844
Local Time: 07:47 AM
i have dial up connection. i've only seen the message once. i think i was trying to send a PM
__________________
ABEL is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2004, 08:01 PM   #8
Rock n' Roll Doggie
ALL ACCESS
 
BluRmGrl's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Leather Heaven
Posts: 7,808
Local Time: 09:47 AM
Comes up for me all the time now. I've learned to just hit "Refresh" and go on about my merry way.
__________________
BluRmGrl is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2004, 05:45 PM   #9
Paper Gods
Forum Administrator
 
KhanadaRhodes's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: a vampire in the limousine
Posts: 60,609
Local Time: 07:47 AM
it happens to me whenever someone links to another thread here on the forums. i hit refresh every 30-60 seconds and the message still comes up.
__________________
KhanadaRhodes is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 11:22 AM   #10
Offishul Kitteh Doctor
Forum Moderator
 
bonosloveslave's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Taking care of kitties
Posts: 9,655
Local Time: 08:47 AM
Quote:
Originally posted by Sicy
Constantly happening to me when I try to click a link someone posts to another thread etc. I have to agree that its annoying
I've gotten this a few times today...
__________________
bonosloveslave [at] interference.com
bonosloveslave is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 11:43 AM   #11
Refugee
 
agentmissa's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Where ever the music takes me.
Posts: 1,797
Local Time: 06:47 AM
It was happening to me a lot last night. Nothing today. Maybe it's just getting to many views by users?
__________________
agentmissa is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 12:06 PM   #12
The Fly
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 111
Local Time: 01:47 PM
i got that earlier too...
__________________

__________________
withnailandi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com