All the images on this site aren't showing up, what's wrong? - Page 2 - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > ZOOTV > Inside Broadcast
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-14-2004, 06:47 AM   #16
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
Mullen-Girl's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: San Antonio/Austin, TX
Posts: 4,951
Local Time: 05:23 AM
Nevermind...I just uninstalled it lol
__________________

__________________
Mullen-Girl is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2004, 04:04 PM   #17
Rock n' Roll Doggie
VIP PASS
 
sue4u2's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: hatching some plot, scheming some scheme
Posts: 6,628
Local Time: 05:23 AM
Elvis,
I'm on a network here, at work and do not have administative access to change anything. However, this just started happening in the last couple of days. I'm not able to see my sig. Is it showing and I'm not able to see it for some reason. I can see the sig of everyone else, just not mine. Why would this just start?
__________________

__________________
sue4u2 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2004, 06:32 PM   #18
Sizzlin' Sicilian
Forum Administrator
 
Sicy's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 69,297
Local Time: 02:23 AM
sue, it could be that boomspeed is down. That's the server that is hosting your signature.
__________________
Sicy is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2004, 07:35 PM   #19
Creator of the Blue Crack
 
Elvis's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Orange County, CA
Posts: 4,008
Local Time: 02:23 AM
When I tried to access your sig image directly...
I got the following error from boomspeed:

Forbidden
You don't have permission to access /kittylove/ on this server.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.29 Server at www.boomspeed.com Port 80
__________________
I created this place. I hyped a band.
Now I own an ad agency. We hype brands.
All roads for me lead back to U2. Ain't it grand.
FB me. IG me. Tweet me.
Elvis is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2004, 08:26 PM   #20
Blue Crack Addict
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 17,927
Local Time: 05:23 AM

I'm kittylove. There is a thread about this in PLEBAns I posted when I found out my account was down because I knew I hosted several people's sigs and avatars. How embarrassing The images will return on their own later this week if you leave the link in place

Sorry

http://forum.interference.com/t91881.html
__________________
U2Kitten is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2004, 11:38 AM   #21
Rock n' Roll Doggie
VIP PASS
 
sue4u2's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: hatching some plot, scheming some scheme
Posts: 6,628
Local Time: 05:23 AM
Well, that explains it. Thanks everyone! I'll wait,U2Kitten.
__________________
sue4u2 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2004, 04:39 PM   #22
Blue Crack Addict
 
mikal's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Black Lodge
Posts: 24,918
Local Time: 04:23 AM
yeah, my pics won't show. i tried to follow the instructions, but my norton doesn't have the options that you listed.
__________________
mikal is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2004, 09:46 PM   #23
Offishul Kitteh Doctor
Forum Moderator
 
bonosloveslave's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Taking care of kitties
Posts: 9,655
Local Time: 05:23 AM
Mikal, do you have Norton 2003 or 2004?

Quote:
Originally posted by bonosloveslave
Ok, I figured how to get to the options listed in the original link, and now the pics are showing - this is if you have Norton Internet Security 2004:

1. Click on the Norton Internet Security icon (mine is a little blue and green globe).
2. Click on 'Ad Blocking' (about 2/3 of the way down on the pop-up).
3. On the right side of the pop-up, click the yellow 'configure' box
4. A new pop-up that says 'Ad blocking' at the top shows up. Towards the bottom on the left, click the gray 'advanced' button to configure ad blocking for individual web sites.
5. Now the 'web contents options' gray tab screen will pop up.
6. Continue on at Step 2 at http://www.interference.com/noimages

Finally!

Elvis, your original description at http://www.interference.com/noimages/ should work for anyone with Norton 2003, but there is this slight difference with the 2004 version.
__________________
bonosloveslave [at] interference.com
bonosloveslave is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2004, 10:10 AM   #24
LCK
Acrobat
 
LCK's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 408
Local Time: 05:23 AM
If you've tried all the Norton procedures along with some good natured cursing and less good natured computer kicking, go into the main control panel of your pc. Go to Internet Options. Open 'Security'. Add this forum under 'Trusted sites'. If this still doesn't work, go back into 'Security' and adjust your level settings (medium is fine for most home pcs, if you have yours set to one of the higher settings this might be the problem).
__________________
LCK is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2004, 09:22 AM   #25
Blue Crack Addict
 
mikal's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Black Lodge
Posts: 24,918
Local Time: 04:23 AM
w00t! thank you. i finally got this working, lol!
__________________
mikal is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2004, 01:58 AM   #26
Refugee
 
roelie's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Soest, Holland
Posts: 2,446
Local Time: 12:23 PM
I've tried all those things, but I still can't see smilies and avatars. (I can see most of the pics that are posted by users)
__________________
roelie is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2004, 04:49 AM   #27
Refugee
 
roelie's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Soest, Holland
Posts: 2,446
Local Time: 12:23 PM
Nevermind, it's already working , I think I had to restart my computer after making changes in Norton
__________________
roelie is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2004, 09:22 PM   #28
Rock n' Roll Doggie
 
Discoteque's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Hotter 'n' hell Texas: Dallas
Posts: 3,568
Local Time: 05:23 AM
What about AVG or ZoneAlert? I use those and until about a week ago, I could see all images...I tried adding Interference.com as a trusted site, still no change.

BTW, I can see everything at work where I have MacAfee, but nothing at home.

Help.
__________________
Discoteque is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2005, 08:46 PM   #29
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
ladywithspinninghead's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 4,634
Local Time: 05:23 AM
edited: oops!
__________________
ladywithspinninghead is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2005, 01:52 PM   #30
Rock n' Roll Doggie
 
uwwedoogie's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Cork, Ireland... IM BACK!
Posts: 3,618
Local Time: 10:23 AM
i don't have norton and my signature pic wont show up and neither will my avatar...?
__________________

__________________
uwwedoogie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com