Vox AC30 - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > Your Blue Room > Even Better Than The Real Thing ??
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-14-2007, 12:15 PM   #1
The Fly
 
chadmac81's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston Area
Posts: 174
Local Time: 04:12 PM
Vox AC30

Thanks to all you guys who helped in the "need amp opinions" thread. I went out with my list of amps to try and fell in love with the Vox AC30 so i bought it. The only gripe i have with it is that you can't switch between clean and dirty with a footswitch. Or can you?

great amp
__________________

chadmac81 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2007, 05:16 PM   #2
War Child
 
TheEdge U2JT's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: In a house filled with boys, guitars, pets and a lot of love!
Posts: 947
Local Time: 12:12 PM
Did you get an AC30 or an AC30CC?
__________________

TheEdge U2JT is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2007, 08:55 PM   #3
The Fly
 
chadmac81's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston Area
Posts: 174
Local Time: 04:12 PM
Custom Classic. That's what my guitar center had.
chadmac81 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2007, 09:25 PM   #4
Babyface
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
Local Time: 08:12 PM
You can switch between the normal and top boost channels with a footswitch. Use an A/B box for that. Or even an A/B/Y box.

Depending on what you have the channels set for you'll get a couple of different tones.
Tgravlin is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 05:12 AM   #5
The Fly
 
chadmac81's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston Area
Posts: 174
Local Time: 04:12 PM
Really? it comes with an A/B box but all i seem to have control of is Tremolo and Reverb. If anyone knows how i'd love to know.
chadmac81 is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 04:36 PM   #6
The Fly
 
chadmac81's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston Area
Posts: 174
Local Time: 04:12 PM
All of a sudden people are telling me that this amp is unreliable and it craps out all the time.
chadmac81 is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 04:59 PM   #7
Babyface
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
Local Time: 08:12 PM
the box that came with your amp does SAY A and B..... but it's not an A/B box. It's intended to turn on the reverb and tremolo.

Get a box that has three jacks and a switch. Morley make one for example. The Common jack is where you'll plug in your guitar. The Jacks marked A and B each will go to one of the inputs of the amp. When you stomp the switch the box will change and send your guitar signal to the other channel of the amp. The same as if you'd unplugged the cable and replugged into the other side.
Tgravlin is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 05:09 PM   #8
The Fly
 
chadmac81's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Boston Area
Posts: 174
Local Time: 04:12 PM
ohhh i get it...the Y being like a Y connector not another switch. Thanks Tgravlin.
__________________

chadmac81 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com
×