Digitech Whammy issue - U2 Feedback

Go Back   U2 Feedback > Your Blue Room > Even Better Than The Real Thing ??
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-27-2010, 06:04 PM   #1
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
theedgeu2's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Secretly listening to a U2 record that's beyond the greatness of Achtung Baby and Joshua Tree while eating brownies. In The Hive™.
Posts: 4,848
Local Time: 09:06 PM
Digitech Whammy issue

Ok so I've had my Digitech Whammy for just slightly over a month now and it has, in the past couple days, stopped returning to the original pitch when I take the treadle all the way in the heel position. I tried recalibrating it several times so I know that didn't work. Could there be something up with the electronics or whatever inside the pedal? I'm really getting aggravated by this as it's made it completely useless to do stuff with it like that sweeping thing Edge does on EBBTTRT, and probably more accurately what I mean on Mofo. It's truly annoying and very frustrating. Maybe return it?
__________________

theedgeu2 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2010, 08:29 PM   #2
Refugee
 
Fernando-'s Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: On the edge of the known universe
Posts: 2,341
Local Time: 08:06 PM
I was going to suggest recalibrating it and since it didn't work I have no idea what's wrong. I've never had any problems with mine. Have you tried checking if there's some help/FAQ section on DigiTech's website? Or Google maybe?
__________________

Fernando- is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2010, 10:32 PM   #3
Rock n' Roll Doggie
Band-aid
 
theedgeu2's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Secretly listening to a U2 record that's beyond the greatness of Achtung Baby and Joshua Tree while eating brownies. In The Hive™.
Posts: 4,848
Local Time: 09:06 PM
Nevermind, I fixed it. Here's what I did. Other than hold down the switch when
powering back on I just powered it back on.
  • Unplugged it
  • Rocked the pedal all the way back
  • Held the switch down
  • Plugged it in
  • Released the switch when the effect light flashed
theedgeu2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Design, images and all things inclusive copyright © Interference.com
×